QSC PLX 3602

350,000 Ft

Kategória:

Leírás

LEÍRÁS.:

Teljesítményerősítő, 2x775W/8Ohm, 2x1250W/4Ohm, 2x1800W/2Ohm, 9.5kg!!

A PLX2 sorozat kiemelkedő minőségű, nagy teljesítményű erősítőcsalád, kifejezetten élő hangosítási feladatokra tervezve. A QSC harmadik generációs PowerLightĄ technológiájára épül, egyesítve a könnyű súlyt, a páratlan hangminőséget, és a bizonyított QSC megbízhatóságot. A család teljesítménytartománya 3600W-ig terjed, bőséges, tiszta és torzításmentes kimenetet biztosítva a legnagyobb teljesítményigényű hangrendszerhez is.

A PLX2 két változata

A “02”-es végű modellek (PLX1802, PLX2502, PLX3102 ÉS PLX3602) azok számára ajánlott, akik több (akár 4) hangsugárzót szeretnének meghajtani csatornánként (2 ohmos terheléssel), vagy ha kifejezetten nagyteljesítményű bridge mono meghajtásra van szükség. Ezek a modellek rendelkeznek beépített, Subwoofer / Satellite keresztváltókkal, kapcsolható felüláteresztő szűrőkkel illetve az előlapon a hídba kapcsolt állapotra utaló visszajelzővel. Ezen tulajdonságok miatt ideálisak turné és mobil használatra egyaránt.

A kompakt “04”-es modelleknél (PLX1104, PLX1804) ugyanazokat a műszaki megoldásokat és hangminőséget találjuk, mint a 02-es modelleknél, azonban kevesebb funkcióval és minimum 4 ohmos terhelhetőséggel. Azok számára ideális választás, akik egy vagy két hangsugárzót szeretnének meghajtani csatornánként (4 ohmos terhelés), nincs szükségük híd üzemmódra, ugyanakkor szükségük van a legendás PLX hangminőségre és technológiára. Kis súlya (5,9kg) miatt könnyen hordozható, egyszerűen kezelhető, beállítható.

Mechanikai kialakítás

Kialakítása és formavilága egy professzionális és nagy teljesítményű gépét tükrözi. A tömör öntött alumíniumból készített előlap nem csak öncélú formatervezői elem, kialakításánál fogva megfelelő merevítést, mechanikai stabilitást biztosít az erősítő házának nap mint nap a fellépések közötti rázós utakon. Átgondolt tervezése biztosítja a több éves problémamentes üzemet a legmostohább körülmények között is.

A QSC 40 éves tapasztalatát bizonyítják az olyan apró részletek, mint például a kábel rögzítési pontok, hátsó rack fül, oldalsó merevítősín. Az előlap gondos kialakításából adódóan, rack nélküli felhasználás esetén sem sértik fel a kezet az előlap élei. A PLX2 erősítők külseje hűen tükrözi mindazt, ami a belsejében van: 5,9 – 9,5 kilogramm a legfejlettebb professzionális teljesítményerősítőből a világon

PowerLight technológia

PowerLight kapcsolóüzemű technológia felváltja a nagy és nehéz hálózatai transzformátorokat (ezek súlya jellemzően 9 kg), nagy hatékonyságú és könnyebb, aktív kialakítással. A hagyományos hálózati transzformátorok 100 impulzust biztosítanak másodpercenként (50 Hz-es váltakozófeszültséggel számolva), a PowerLight tápegységek 190 000 – 230 000 impulzusával szemben. A nagyobb frekvencia könnyebbé teszi az erősítő teljesítményigényének kielégítését. A tápegység “nem zuhan össze” egy erőteljes basszus lejátszásánál, a magasak pedig kristálytisztán szólalnak meg.

Hangminőség

A PLX2 erősítők kapcsolástechnikája olyan hangminőséget biztosít, amely a sorozatot a stúdió referenciaerősítők világába emeli.
A keresztezési torzítás csökkentése érdekében pontos szabályzó áramkör állítja be az erősítőt a hőmérsékletváltozás függvényében. Ennek eredménye a tisztább, következetesebb és megfogott hangzás, még a legnagyobb terhelések esetén is. A nagyobb teljesítményű modelleket a QSC kizárólag H-osztályú végfokozattal készíti, amely egyfajta audio turbófeltöltőként növeli meg a kimeneti teljesítményt a hangminőség befolyásolása nélkül.

A PLX2 sorozat jellemzői

Minden modell

Nagyon könnyű (“02” modellek 9,5kg, “04” modellek 5,9 kg).
Hűtési rendszere a meleg levegőt az előlapon fújja ki, így hidegen tartja a racket, továbbá nem igényel szűrőrendszert sem.
Előlapi LEDek: a power, clip, -10 dB, a rendszer ellenőrzését és hibaelhárítást szolgálják. 02 modellek rendelkeznek a híd (mono) üzemmód állapotát visszajelző LED-el.
SpeakonĄ NL-4 kimeneti csatlakozók biztosítják a biztonságos csatlakozást a hangsugárzóval. CH 1 kimenet használja mind a 4 vezetéket a csatlakozón belül, így lehetőség van Bi-Amp hangfalak csatlakoztatására is egy kábel segítségével.
21-pozíciós előlapi pontméter a pontos, megismételhető erősítő beállíthatóságért.
Szimmetrikus XLR bemenet párhuzamos Jack csatlakozók, továbbfűzési lehetőséggel.
Szabadalmaztatott PowerLight tápegység

04 modellek

Az érték és a kompromisszumoktól mentes PLX technológia, a minőség és a teljesítmény olyan alkalmazásokhoz, amelyek nem igényelnek híd vagy 2 ohm sztereó működést.
Két modellváltozat, legnagyobb teljesítménye több mint 900 watt csatornánként 4 ohmon.
A Clip-védelem a hangsugárzókat, a termikus védelem az erősítőt védi a szélsőséges túlterheléssel szemben.

02 modellek

Speakon Ą NL-4 és csavaros kimeneti csatlakozók.
Beépített 100Hz-es Subwoofer/Satellite keresztváltó: Ezzel a megoldással nagyon egyszerűen és költségtakarékosan, külső hangváltó használata nélkül lehet SUB és TOP hangsugárzókat meghajtani, mivel az előlapon található hangerő gombokkal egyszerűen be lehet állítani a csatornák helyes arányát is.
Kapcsolható 33 Hz infrahang szűrők a mélyhangszórók védelme érdekében.
Kapcsolható clip limiterek.
Négy modellváltozat teljesítménye akár 1800 Watt csatornánként 2 Ohmon, 3600 W 4 ohmon hídban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„QSC PLX 3602” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TOP